- Back
Threads [ Previous | Next ]
Baterky s 3-nasobnou zivotnostou
Baterky s 3-nasobnou zivotnostou g1de0n 3/17/09 11:37 AM
RE: Baterky s 3-nasobnou zivotnostou g1de0n 8/10/10 3:03 PM
RE: Baterky s 3-nasobnou zivotnostou dana 8/16/10 3:48 PM
RE: Baterky s 3-nasobnou zivotnostou g1de0n 8/16/10 7:16 PM
Baterky s 3-nasobnou zivotnostou | 3/17/09 11:37 AM
HP v tychto dnoch realne uviedla do predaja nove notebookove baterie od spolocnosti Boston-Power.

Hovorime o Li-Ion baterkach, ktore maju dosahovat az 3-nasobnu zivotnost, t.j. na 80% svojej kapacity sa dostanu po absolvovani 800 uplnych cyklov (sucasne baterie maju 300). Dalsou zaujimavostou je, ze bateria sa nabije na 80% svojej kapacity uz za 30 minut!

Cena novych baterii je 130$ a kapacitou by malo ist o podobne ako povodne 6-clankove baterky. Hoci sa zatial predavaju iba samostatne, v blizskej buducnosti ich HP bude predavat aj ako sucast svojich notebookov.

I like it

The Following 1 Users Say Thank You For This Useful Post:

Dana (dana)
RE: Baterky s 3-nasobnou zivotnostou | 8/10/10 3:03 PM as a reply to g1de0n.
FYI v tychto dnoch aj spolocnost ASUS uvadza baterie Sonata od spol. Boston-Power, ktore su zarukou dlhsej zivotnosti, kratsieho nabijania a vacsej bezpecnosti. Tieto baterie zacne Asus nasadzovat u novych modelov B53 a B43. Bude zaujimave sledovat ich vplyv na koncovu cenu notebookov...
RE: Baterky s 3-nasobnou zivotnostou | 8/16/10 3:48 PM as a reply to g1de0n.
Myslim, ze dlhsiu zivotnost baterii ocenime vsetci. Jej cena je pri dnesnych cenach notebookov trosku vysoka, ale ok, zodpoveda vykonu.

Zrovna pred par dnami sme debatovali so Stevom, ze ta moja Toshiba, co ju stale ospevujem ma uz 2,5 roka a na baterii este stale vydrzi 1,5 hodiny. Japonci su Japonci, raz darmo. A tymto pozdravujem aj Kiwi ;o)

RE: Baterky s 3-nasobnou zivotnostou | 8/16/10 7:16 PM as a reply to dana.
no zavisi aj od toho kolko cyklov nabitia ma za sebou. Ale hold vzdy ma potesi, ked ludia zistia, ze za nieco nevyhodili zbytocne vela penazi a po case si spomenu aka to bola dobra investicia

Nadsenie vsak prejde v den, ked ju budes chciet raz predat :/